Voor werknemers

Misschien werk je niet meer helemaal naar je volle capaciteit, bijvoorbeeld omdat je merkt dat je in je huidige baan je talenten niet voldoende kan inzetten of omdat je interesses gaandeweg zijn veranderd. Misschien ligt je ambitie ergens anders, maar weet je nog niet hoe je op de plek komt waar je die kunt realiseren.

Het is niet altijd makkelijk om dit met je werkgever te bespreken. Niet in elk bedrijf heerst een cultuur waarin werken vanuit je talenten wordt gezien als belangrijkste factor voor langdurige inzetbaarheid en goede resultaten. Of misschien wil je werkgever deze cultuur graag ontwikkelen, maar weet hij of zij nog niet hoe.   

Begeleiding vanuit Maak werk van je droombaan kan je helpen. In Maak werk van je droombaan slaan bedrijven in de regio Zwolle de handen ineen om iedereen in de regio de kans te geven om in de sector en functie terecht te komen die het beste past.

Je begint door met hulp van een coach je talenten in beeld te brengen. Daarna onderzoek je samen met je coach welke mogelijke beroepen er zijn waarin je je talenten kan inzetten en wat er nodig is om het beroep te kunnen uitoefenen. Moet je daarvoor eerst een opleiding doen? Dan volgt een valideringstraject waarin wordt onderzocht of er onderdelen in de opleiding zitten waarvoor je al gekwalificeerd bent. Want misschien kun je dan de opleiding sneller doorlopen. Dat kan heel veel studietijd schelen!

Met deze aanpak biedt Maak werk van je droombaan je alle faciliteiten om te groeien, ontwikkelen en op de juiste plek aan het werk te gaan.

Meer weten? Vul onderstaande formulier in.